Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Anne. Casa cu frontoane verzi - Vol. 2

Anne. Casa cu frontoane verzi - Vol. 2

Anne. Casa cu frontoane verzi - Vol. 2


ISBN: 978-606-8195-42-1
Preț: 15.00 RON

Editura: Editura Predania

Traducător: Aura Pandele

Tema: roman

An apariție: 2018

Număr ediție curentă: 1

An prima ediție: 2018

Număr pagini: 268

Număr volume: 2

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Tabel cronologic: Nu

Index: Nu

Note: Nu

Bibliografie: Nu

A trecut ceva vreme de cand primii cititori ai acestui indragit roman descopereau plini de incantare lumea lui Anne Shirley din Green Gables, iar eroina ramane, pana astazi, unul dintre cele mai iubite personaje din literatura pentru copii – si pe buna dreptate! Nu ai cum sa nu ramai fermecat de fetita 
vorbareata, cu o imaginatie atat de vie si cu o inima plina de loialitate si entuziasm. Cititorilor le este usor sa se identifice cu Anne si sa empatizeze cu firea ei plina de dramatism, fie ca eroina se afla in culmea bucuriei sau in abisul disperarii, iar capacitatea ei de a vedea frumusetea pretutindeni este o sursa continua de inspiratie. 
Maiestria autoarei in a crea personaje memorabile si dialoguri realiste fac din „Anne” o lectura usor de parcurs, iar cei care sunt pregatiti sa o insoteasca pe Anne in calatoria ei plina de aventuri, vor descoperi in ea un partener pe cinste. 
 
Anne este cel mai indragit personaj din operele de fictiune destinate copiilor, de la nemuritoarea Alice incoace. (Mark Twain)