Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Amoris laetitia. Importanța conștiinței, a discernământului și rolul confesorului

Editura: Editura ARCB

Traducător: Mihaela Voicu

An apariție: 2021

Număr ediție curentă: 1

An prima ediție: 2021

Număr pagini: 64

Număr volume: 1

Dimensiuni: 12.5 x 19 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Tabel cronologic: Nu

Index: Nu

Note: Da

Bibliografie: Nu

Cu admirabilă promptitudine, prezenta contribuție oferă, în Anul special dedicat familiei dorit de Papa Francisc, prilejul pentru a invita întreaga Biserică să aprofundeze conținutul exortației apostolice Amoris laetitia și să aprecieze astfel mai deplin frumusețea Sacramentului Căsătoriei și a vieții de familie ce derivă din el.
Textul se prezintă ca un material subsidiar, clar și incisiv, ce rezumă aspectele spirituale și pastorale cele mai relevante din Amoris laetitia, propunându-și de asemenea să însoțească în mod eficace familiile pe anevoiosul lor drum de credință, în acest moment istoric dificil și uneori contradictoriu, caracterizat de o larg răspândită și devastantă criză a valorilor, cu inevitabile repercusiuni negative, inclusiv în domeniul economic și social.

„Conștienți de marea diversitate și complexitate a situațiilor particulare, dorim ca aceste reflecții să poată ajuta, printr-o slujire înțeleaptă și constructivă, la înțelegerea nevoii de o mare prudență pastorală, nevoie pe care să o avem zi de zi în minte în misiunea delicată ce le revine confesorilor pentru a discerne și forma conștiințele.” (Mons. Gianfranco Girotti)


Prezentare de E.S. Mons. Vincenzo Paglia