Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Trupul tău este făcut pentru iubire

Editura: Editura Sapientia

Traducător: Daniela Floareş

Colecția: Cateheză

An apariție: 2006

Număr ediție curentă: 2

Număr pagini: 263

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Autorul acestei lucrări este un preot francez, Daniel-Ange, fondatorul mişcării „Jeuneusse Lumière” şi un cunoscut apostol al tinerilor. Lucrând şi intrând în contact cu tineri din lumea întreagă, părintele Daniel-Ange a ajuns să cunoască foarte bine frumuseţea, dar şi neliniştile acestora, cauzate de influenţa lumii, dar şi de vârsta. Din această bogată experienţă s-au născut numeroase cărţi, în care autorul foloseşte un limbaj cald şi apropiat de realităţile cu care se confruntă tinerii din zilele noastre. Între aceste cărţi se inserează şi prezenta lucrare, în care autorul tratează o temă delicată a umanului: dimensiunea sexuală şi conştientizarea ei la valoarea sa reală.

„Să spui adevărul despre sexualitate înseamnă să o redai luminii din care s-a născut: Inima lui Dumnezeu”, scrie părintele Daniel-Ange. Trupul uman este făcut pentru a colabora cu harul divin, nu pentru a-l terfeli în noroiul necurăţiei, aşa cum propune lumea zilelor noastre. Autorul prezintă corpul uman şi energiile sexuale, care nu trebuie deviate de la parcursul lor normal, ci trebuie integrate fiinţei umane în ansamblul său. Cartea înfăţişează şi câteva dintre problemele majore de etică sexuală cu care se confruntă tinerii, acestea fiind întregite de un număr de mărturii cutremurătoare ale unor tineri care s-au eliberat de devierile lor şi cu ajutorul acestei lucrări.

Lucrarea este tradusă de doamna profesoară Daniela Floareş şi apare pentru prima oară în limba română, fiind deosebit de utilă nu numai adolescenţilor şi tinerilor, ci şi părinţilor lor şi celor angajaţi în educarea tineretului.

A. Dumitrescu


Titlu original: Ton corps fait pour l'amour