Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Cu inima deschisă

Cu inima deschisă

Cu inima deschisă


ISBN: 978-606-578-063-7
Preț: 25.00 RON
Stoc epuizat!

Editura: Editura Sapientia

Traducător: Andrei Adam Motyka

Colecția: Creştinism în contemporaneitate

An apariție: 2012

Număr ediție curentă: 1

Număr pagini: 340

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: 20 - 35 ani

Autorul acestei cărţi este binecunoscut cititorilor tineri din Franţa, din Europa, dar şi din alte părţi ale lumii. Înzestrat de Dumnezeu cu un talent pedagogic înnăscut, cu o fină sensibilitate şi cu o intuiţie psihologică deosebită, acest preot francez s-a dovedit a fi un adevărat apostol al tinerilor contemporani, ale căror frământări şi întrebări se regăsesc în numeroasele sale cărţi.

Ce i-a adus atâta popularitate? Ce l-a făcut atât de iubit?

Fără îndoială, inima pururi tânără care i-a luminat viaţa, spiritualitatea profundă izvorâtă dintr-o mare iubire pentru oamenii timpului nostru, sinceritatea simplităţii sale au avut mereu ecou în inimile celor pe care i-a întâlnit atât în activităţile pastorale, cât mai ales prin intermediul cărţilor şi scrierilor sale.

Cartea de faţă vrea să fie o culegere de reflecţii personale, adunate cu grijă pentru a provoca. Ele „pot oferi prilejul de a reflecta asupra vieţii noastre, de a ne antrena în a căuta în ea urmele lui Cristos şi a lăsa să ţâşnească propria rugăciune”. Cartea de faţă trebuie citită lent, cu mintea şi cu inima, deoarece ea ne facilitează întâlnirea cu Cristos, care ne aşteaptă întotdeauna cu inima deschisă, adică cu inima plină de iubire şi de înţelegere. Firesc ar fi ca iubirii să i se răspundă cu iubire, mai ales când e vorba despre Cristos, care ne iubeşte mereu cel dintâi.

Volumul de faţă este o invitaţie la iubire, la a învăţa ce înseamnă cu adevărat să iubeşti cu inima deschisă, după modelul inimii deschise a lui Isus.

Andrei Dumitrescu


Titlu original: Á coeur ouvert