Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Când viaţa devine rugăciune

Când viaţa devine rugăciune

Când viaţa devine rugăciune


ISBN: 978-606-578-066-8
Preț: 15.00 RON

Editura: Editura Sapientia

Traducător: Andrei Adam Motyka

Colecția: Rugăciuni creştine

Tema: Rugăciuni şi devoţiuni

An apariție: 2012

Număr ediție curentă: 1

Număr pagini: 170

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Tinerii zilelor noastre au nevoie de modele. Au nevoie de oameni care să le vorbească de la inimă la inimă, cu iubire şi înţelegere, au nevoie de oameni care să le pună în lumină potenţialul uman şi afectiv şi care să le arate drumul autentic pentru a ajunge la fericirea şi la realizarea de sine.

Societatea contemporană promovează concurenţa, lupta pentru ascensiunea rapidă în societate, chiar cu orice preţ, iar „apostolii” zilelor noastre – mijloacele mass-media – manipulează pur şi simplu milioane de tineri, acoperindu-le inima şi mintea cu valul amăgitor al banului şi al plăcerii. Însă în acest marasm aparent insondabil, se mai ridică şi voci cu adevărat autorizate, cum este cea a părintelui Michel Quoist (1921-1997), un „îndrăgostit incurabil” de tineret şi un adevărat tată spiritual pentru milioane şi milioane de tineri din toată lumea.

Cartea de faţă este un extras de texte şi reflecţii ale autorului, culese din diferite cărţi ale acestuia şi grupate în şapte capitole. Aceste fragmente alese au fost selectate şi culese de către Bernadetta Cantenot, iar firul roşu care le asigură unitatea de conţinut este minunata idee (şi totodată un profund adevăr de credinţă) că Iubirea s-a întrupat pentru noi. S-a făcut Om între oameni şi a putut fi văzut, ascultat, a trăit printre noi. Prin venirea lui Cristos printre noi, Dumnezeu devine unul de-al nostru, un prieten desăvârşit aflat în căutarea fraţilor săi pentru a le aduce gratuit pacea şi binele.

Această carte ne învaţă, mai ales pe cei tineri, că fiecare moment din viaţă, fericit sau mai puţin fericit, poate deveni un moment de rugăciune şi de consacrare personală lui Dumnezeu.

O cheie de înţelegere a acestei cărţi este rugăciunea. Aşadar, „să ne rugăm să nu uităm niciodată că nu există adevărata viaţă creştină fără un dialog constant cu Dumnezeu în Isus Cristos care ne dă întâlnire în inima vieţii noastre, în viaţa umanităţii şi a Universului”.

Pr. Andrei Dumitrescu


Titlu original: Quand la vie devient prière