Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

În compania binelui. Drumul scurt de la lumea corporatistă la sărăcie, curăţie şi ascultare

Editura: Editura Galaxia Gutenberg

Traducător: Claudia Stan

Colecția: În afara colecţiilor

Tema: Biografie şi memorii

An apariție: 2013

Număr pagini: 268

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Când aţi citit ultima dată o carte care să vorbească despre credinţă şi viaţă într-un stil atât de captivant încât să nu o mai puteţi lăsa din mână?

Prima ediţie a volumului In Good Company a apărut în anul 2000. Cartea a ajuns la a 10 ediţie aniversară şi la un tiraj de peste 1 milion de exemplare, fiind tradusă în mai multe limbi.

“Martin ne înfăţişează o relatare plină de viaţă a modului în care el, ca tânăr profesionist în lumea corporatistă, a descoperit bogăţii de alt fel alăturându-se Societăţii lui Isus. Povestitor pasionat, atent la detalii, el îşi călăuzeşte cititorul prin proza sa vioaie şi prin umorul său efervescent. Iată o carte care se adresează aproape oricui ştie să citească”.

Cardinal Avery Dulles SJ, Universitatea Fordham

James Martin (n. 1962) este preot iezuit, editor al rubricii culturale din America Magazine şi autor a numeroase cărţi, printre care: Un ghid iezuit pentru (aproape) orice. Spiritualitate pentru viaţa de zi cu zi, care a fost nominalizat ca best-seller de către New York Times; Trăind alături de sfinţi, care a primit un premiu Christopher şi a fost numită “cea mai bună carte a anului” de către Publishers Weekly. Înainte de a intra la iezuiţi, în 1988, a absolvit Wharton School of Business şi a lucrat timp de şase ani în domeniul financiar. James Martin a fost hirotonit preot în anul 1999 şi de atunci a colaborat cu numeroase publicaţii, precum New York Times, Wall Street Journal, Boston Globe şi emisiuni pentru History Channel, BBC, NBC şi Radio Vatican.