Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Drum

Drum

Drum


ISBN: 978-973-141-417-1
Preț: 10.00 RON

Editura: Editura Galaxia Gutenberg

Colecția: În afara colecţiilor

Tema: Îndrumare spirituală

An apariție: 2011

Număr ediție curentă: 2

Număr pagini: 332

Dimensiuni: 10 x 14 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

“Citeşte rar aceste sfaturi. Meditează cu calm aceste consideraţii. Sunt lucruri pe care ţi le spun la ureche, cu încredere de prieten, de frate, de părinte. Şi aceste confidenţe le ascultă Dumnezeu”. Astfel introduce autorul, Drumul, prima sa carte şi cea mai populară. Prima, pentru că deşi este publicată cu acest titlu în 1939, era o refacere a precedentei cărţi Consideraţii spirituale.

999 de puncte de meditaţie – numărul este dictat de devoţiunea autorului faţă de Preasfanta Treime – „pentru a face să iasă la iveală vreun gând care să te mişte; astfel vei îmbunătăţi viaţa ta, te vei îndrepta pe drumuri de rugăciune şi de iubire, şi vei deveni în sfârşit un suflet cu o judecată sănătoasă”, sunt cuvinte tot din prolog. 999 de gânduri care cuprind în toate aspectele vieţii creştine ale aceluia căruia vrea să fie şi să se comporte ca fiu al lui Dumnezeu în mijlocul lumii: de la caracterul de apostolat, trecând prin rugăciune, muncă şi virtuţi.

„Mare parte din această carte” declară autorul unui jurnalist al lui Figaro în 1966, „am scris-o în 1934, încercând să sintetizez experienţa mea preoţească pentru folosul sufletelor de care aveam grijă, fie că erau sau nu din Opus Dei. Nu este o operă rezervată membrilor lui Opus Dei; a fost scrisă pentru toţi, chiar şi pentru necreştini. Drumul trebuie citit cu un minim de spirit supranatural, de viaţă interioară şi de implicare apostolică. Nu este un cod pentru omul de acţiune. Vrea sa fie o carte care să inducă la intrarea în raport cu Dumnezeu şi a-l iubi, şi pentru a sluji pe toţi oamenii.”

Drum este un adevărat best seller al literaturii spirituale şi poate fi considerat un clasic. S-au vândut 4.500.000 de copii în diferite ediţii în 44 de limbi.