Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Îndrăznește să trăiești iubirea. Spiritualitatea familiei

Editura: Editura Pauline

Traducător: Mirona Palas

Colecția: Cuvinte de viață

Tema: Familie

An apariție: 2012

Număr pagini: 192

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Îndrăznește să trăiești iubirea. Spiritualitatea familiei

„Familie, devino ceea ce ești!” a scris papa Ioan Paul al II-lea în enciclica Familiaris Consortio. Fii „o comunitate de viață și iubire formată din cuplu ce este chemată să dăruiască iubire și să transmită viața”, adăuga papa în mesajul său scris din 1 ianuarie 1994.
Cartea Îndrăznește să trăiești iubirea are scopul de a ne ajuta să răspundem la acest îndemn și trasează în linii mari spiritualitatea vieții conjugale.
Întro perioadă în care mulți se întreabă ce model trebuie să aibă ca punct de referință cuplul și familia, autoarea acestei cărți, Georgette Blaquičre, se îndreaptă către cuvântul lui Dumnezeu, așa cum acesta a fost meditat de tradiția Bisericii, pentru a ne prezenta ceea ce acesta ne propune astăzi pentru a trăi iubirea în cuplu. Autoarea nu descoperă în Biblie un ansamblu de legi ce trebuie respectate, ci evidențiază propunerile pe care Dumnezeu le face pentru trăirea iubirii în cuplu. Georgette ne transmite, într-un stil clar, frumusețea, măreția și originalitatea căsătoriei creștine.
Parcurgând paginile cărții, vom descoperi care este locul bărbatului și al femeii, „planul de iubire al lui Dumnezeu” pentru cuplu, harul sacramentului căsătoriei, calea rugăciunii și a unei vieți evanghelice, cum se pot trăi dificultățile în diversele etape ale vieții de cuplu etc.
Prețioasele sfaturi pe care le găsim aici au ca fundament cuvântul lui Dumnezeu.


Titlu original: Oser vivre l'Amour