Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Vindecarea prin meditația creștină. Un nou mod de a ne ruga

Editura: Editura Pauline

Traducător: Luminița Cosma

Colecția: A trăi ca protagoniști

Tema: Psihologie și credință

An apariție: 2012

Număr ediție curentă: 1

Număr pagini: 96

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Vindecarea prin meditația creștină. Un nou mod de a ne ruga

Pentru a se elibera de tensiunile zilnice, mulți recurg la practice orientale de meditație sau psihanaliză. În realitate, tehnicile de relaxare de proveniență orientală tind să risipeasă personalitatea în Absolutul nediferențiat, iar psihanaliza s-a arătat incapabilă de a explica individualitatea omului ca ființă unică și irepetabilă.
Este timpul de a descoperi divinitatea ființei umane. Divinul se află în inconștient: acesta este rămășagul pe care autorul l-a făcut și, în același timp, o adevărată revoluție ideologică.
Dorința înnăscută de a transcende propriile limite, îl deschide pe om spre o relație cu propriul "celălalt", cu propria esență divină.
Rugăciuna, mijloc de a comunica cu Dumnezeu, presupune o relație personală în care, fiecare este implicat cu întreaga sa ființă, deci și cu corporalitatea sa. De aceea, rugăciunea care are o proprie dimensiune meditativă și de destindere, nu contrastează cu tehnicile de relaxare precum trainingul autogen. Autorul, considerat unul dintre cei mai mari experți din acest domeniu, explică motivele care îl fac să refuse exercițiile ce acționează asupra psihicului și le descrie detaliat numai pe acelea care acționează exclusiv asupra trupului, indicându-le suport pentru meditația creștină.


Titlu original: Guarire con la meditazione cristiana. Un modo nuovo di pregare