Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Margareta, Sfânta din Cortona

Editura: Editura Serafica

Traducător: Adrian Enăşel

Colecția: Vieţile Sfinţilor

Tema: Vieţile Sfinţilor

An apariție: 2013

Număr pagini: 60

Dimensiuni: 10 x 14 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Despre Sfânta Margareta, protectoarea şi lumina oraşului Cortona şi a multora din lume, mulţi au scris, care mai mult, care mai puţin, cu toţii însă, au atins unicul şi preţiosul izvor, care este „Legenda” – jurnal, care din voinţa Domnului ne-a fost dat de directorul ei spiritual, Fratele Giunta Benegnati.

Acum pr. Egidio Magrini este cel care, de mulţi ani are privilegiul de a trăi foarte aproape de moaştele venerate ale Sfintei şi de a ne da o altă Mică Viaţă simplă şi scurtă, dar care spune mult: şi va putea fi răspândită printre cei care doresc să o cunoască pe admirabila convertită şi nu au posibilitatea sau nu vor să răsfoaiscă volume mai mari. Publicarea se combină din fericire cu al şaptelea centenar de când copila din Laviano şi tânăra rătăcită din Montepulcino începe să fie pentru totdeauna, Margareta din Cortona, Sfânta.

Această carte ne va ajuta să ne apropiem mai mult de ea, pentru a aprofunda spiritul de umilinţă şi de iubire şi a o invoca şi imita. Avem nevoie de ea: şi ne va face mult bine.

Să se reverse binecuvântarea asupra tuturor şi înainte de toate asupra autorului.

Giuseppe Franciolini, Episcop