Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Itinerarul iubirii Maicii Domnului

Itinerarul iubirii Maicii Domnului

Itinerarul iubirii Maicii Domnului


ISBN: 973-8474-38-8
Preț: 14.00 RON

Editura: Editura Sapientia

An apariție: 2004

Număr pagini: 322

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Cine vorbeşte despre Cristos nu poate să tacă despre preasfânta Fecioara Maria. Nu pentru că ea este inseparabilă de biografia lui Isus, ci pentru că în ea începe mân­tuirea pe care el ne-a adus-o şi pentru că ea merită toată atenţia şi veneraţia noastră. 
Ce trebuie să facem astăzi pentru a o cinsti cum se cuvine pe Fecioara Maria? Cartea de faţă caută tocmai să ne dea un răspuns la o asemenea întrebare, indicân­du-ne un „itinerar de iubire”, mai precis „itinerarul iubirii Maicii Domnului”, pe care îl abordează în mod obiectiv şi metodic. Astfel, ea vrea să pună cititorul în condiţia de a o cunoaşte şi venera pe Fecioara Maria cu inima sinceră şi de a-l pune pe acelaşi „itinerar”, pentru a ajunge la o iubire profundă a lui Isus. 
Paginile acestei cărti, pline de parfumul „iubirii”, se citesc cu mare emoţie. Citind această carte, care se adaugă la miile de cărţi scrise despre Fecioara Maria, suntem puşi în situaţia să contemplăm o minunată panoramă: ochii noştri se umplu de pri­velişti încântătoare şi aproape instinctiv îi închidem, pentru a ne bucura mai intim, cu o participare sufletească intensă, de minunăţiile acestei făpturi care ne învaţă cum ne putem apropia mai mult de Cristos. 
Aurel Percă,
episcop auxiliar de Iaşi