Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Cetatea blestemată

Cetatea blestemată

Cetatea blestemată


ISBN: 978-973-8998-71-1
Preț: 31.00 RON
Stoc epuizat!

Editura: Editura Casa Cărţii

Traducător: Cristina Giurgiu

Colecția: Beletristică

Tema: Roman

An apariție: 2009

Număr pagini: 345

Dimensiuni: 14 x 20.5 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Cetatea blestemată

Cetatea blestemată este o carte în care veţi descoperi cu oroare cum, în timpul greu al unui asediu unde înfometarea cauzează mii de victime, sentimentele de omenie sunt uitate, culminînd chiar cu anularea completă a sentimentului matern. Războiul crunt dintre romani şi iudei face ca blestemul să se abată asupra cetăţii Ierusalimului, iar distrugerea Templului demonstrează inevitabilitatea pedepsei divine.

Iubirea, ura, prietenia sinceră, rivalitatea – toate acestea se împletesc alcătuind un roman de o frumuseţe exotică, un roman captivant şi plin de surprize până la ultima filă. Povestea fascinantă a frumoasei Vashti traversează întregul roman ca o picătură de miere într-un râu de durere şi pelin. 

Cetatea blestemată este locul unde s-a întâmplat istoria, este locul unde s-a scris o fascinantă poveste de iubire.

Profeţia rostită de Isus despre cucerirea Ierusalimului şi dărâmarea Templului s-a împlinit mai repede decât şi-au putut închipui cei cărora le-a fost adresată. După un asediu cumplit şi lung de o jumătate de an, trupele romane au cucerit Ierusalimul, iar pe 29 august 70 d.H., un soldat roman a incendiat sanctuarul Templului, ceea ce a dus la distrugerea completă a edificiului.

De la aceeași editură