Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Biblia (format mare)

Biblia (format mare)

Biblia (format mare)

***

ISBN: 978-973-0-21987-6
Preț: 95.00 RON

Editor: Departamentul de Cercetare Biblică al Diecezei de Iaşi

Traducător: Alois Bulai, Eduard Patraşcu

An apariție: 2016

Număr pagini: 1516

Dimensiuni: 17 x 24 cm

Tip copertă: cartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Note: Nu

Departamentul de Cercetare Biblică al Diecezei de Iaşi a tipărit o nouă ediţie a Bibliei realizate în Biserica Romano-Catolică din dorinţa de a facilita şi mai mult accesul la citirea, meditarea şi trăirea Cuvântului lui Dumnezeu,

Ediţia completă publicată în 2013 s-a bucurat de o primire destul de bună, lucru dovedit de faptul că stocul s-a epuizat anul trecut. Cu toate avantajele acelei ediţii - care rămâne de referinţă, mai ales în privinţa notelor şi a celorlalte materiale auxiliare -, prezenta dezavantajul referitor la faptul că era un volum greu de purtat. Aşa că s-a impus aproape de la sine necesitatea unei ediţii mai la îndemână.

Acest lucru s-a concretizat prin munca din ultimii trei ani, îndeosebi în vara trecută şi acum este momentul de a anunţa că Biblia în traducerea catolică este disponibilă într-o ediţie actualizată, eliberată de erorile de tehnoredactare care interveniseră. Noutatea cea mai importantă este prezenţa accentelor grafice pe numele proprii şi pe cele referitoare, de exemplu, la popoarele din timpul exodului. Aceste accente au fost puse urmând normele limbii române referitoare la preluarea numelor străine în limba română, lucru documentabil în cărţile de specialitate referitoare la gramatica limbii române.

Ediţia din 2016 a Bibliei este disponibilă în două formate: primul, 17/25 cm, pentru un total de 1.516 pagini, cusută şi legată cu coperte cartonate şi plastifiate, şi altul 13/18 cm, pentru un total de 1.368 pagini, cusută şi legată cu coperte cartonate şi plastifiate.