Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Marie, arată-ne calea

Editura: Editura Sapientia

Traducător: pr. Florin Farcaş

An apariție: 2008

Număr ediție curentă: 1

Număr pagini: 52

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Această nouă carte a prelatului Holenstein se adresează cu precadere creştinului contemporan, care se confruntă cu trăirea credinţei în mijlocul unei societaţi nu tocmai favorabile acesteia. Prelatul Holenstein propune prin intermediul acestei cărti un model de credinţă, care ne invită să ne trăim identitatea creştină fără rezerve. Maria nu a fost scutită de necazuri materiale, dar a devenit, prin statornicie, o cale personificată a urmării lui Cristos, după cum o numeşte autorul.
Gândurile reunite între coperţile acestei broşuri reprezintă adevarate merinde pentru pelerinajul nostru pământesc. Creştinul are în persoana Mariei un far sigur, o stea ce-l va călăuzi pe marea învolburată a vieţii, prin credinţa ei necondiţionată ea a învins lumea. El ştie că a crede înseamnă să te bazezi necondiţionat pe Dumnezeu, să te încrezi total în el, să-i dăruieşti lui inima ta, să i te încredinţezi lui. Maria ne-a fost dăruită ca mamă de Isus, ea este o mijlocitoare fidelă şi puternică în faţa fiului ei dumnezeiesc, pentru care a fost primul tabernacol la venirea sa în lume.
Această nouă carte a prelatului Holenstein - un mic compendiu de spiritualitate mariană - reprezintă un apel discret şi sincer la mijlocirea mamei noastre cereşti, care pe nimeni dintre cei care au chemat-o în ajutor, nu i-a dezamăgit!
Andrei Dumitrescu

 

Titlu original: Maria, zeig uns den Weg