Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Puterea rozariului

Puterea rozariului

Puterea rozariului

***

ISBN: 978-973-7820-41-9
Preț: 5.50 RON
Stoc epuizat!

Editura: Editura Serafica

Colecția: Devoţiuni

Tema: Rugăciuni şi devoţiuni

An apariție: 2006

Număr pagini: 135

Dimensiuni: 10 x 14 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Această cărticică a apărut ca o necesitate, pentru a se cunoaşte mai bine valoarea Rozariului, prin folosirea lui efectivă şi, de asemenea, pentru a se cunoaşte mesajele transmise de Isus şi de Maria prin profeţii zilelor noasre.

Sunt cunoscute îndemnurile pe care Sfânta Fecioară le-a făcut în trecut, îndemnuri pe care le face şi astăzi prin apariţiile ei în întreaga lume pentru folosirea Rozariului; sunt cunoscute îndemnurile pe care le face şi Biserica, în schimb sunt mai puţin cunoscute acele fapte, experienţe, trăite efectiv de cei care se roagă zilnic rozariul.

Ştim, de asemenea cum să ne rugăm Sfântul Rozariu, mă refer aici la rugăciunile care se spun, dar sunt mai puţin cunoscute roadele rugăciunii Rozariului obţinute de cei care au perseverat în acesată rugăciune.

Aceste fapte, experienţe trăite de alţii, ne vor face să ne rugăm cu mai multă încredere şi să vedem că Sfântul Rozariu este o rugăciune puternică şi eficace pentru că este o rugăciune simplă, umilă şi, aşa cum spune Sfânta Fecioară: „Această rugăciune ne conduce la micime, la blândeţe şi la simplitatea inimii”.

Sfânta Fecioară Maria ne spune că: „Mândria satanei va fi învinsă de smerenia celor mici, iar balaurul roşu se va simţi definitiv umilit şi înfrânt când eu îl voi lega folosindu-mă nu de un lanţ gros, ci de o coardă dintre cele mai fragile, aceea a Sfântului Rozariu”.

De aceea astăzi, mai mult decât oricând, lumea are nevoie mai mult de exemple vii, căci în toate mijloacele de informare în masă, Dumnezeu este înlăturat, mai ales în televiziune, unde se face aproape 24 de ore din 24 cateheza satanei. Sfânta Fecioară Maria ne-a spus: „Satana este puternic şi doreşte să distrugă nu numai viaţa umană, dar şi natura, precum şi planeta pe care trăim. Prin urmare copii Mei, rugaţi-vă penru a vă proteja prin rugăciune cu binecuvântarea păcii lui Dumnezeu, care m-a trimis să vă ajut. Vă rog luaţi rozariul în mâini. Chiar şi rozariul singur poate face minuni în viaţa voastră”.