Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Site-ul este operat de:

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București

CUI:  4797512

Autorizatie: 206/1990

Nr. Inreg: 1/155

Data emitere: 21.10.1993

Adresa: Str.Gen Berthelot, 010164, nr. 19, sector 1, Bucuresti

Persoana de contact: Petres Tereza

 

Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor şi a eventualelor promoţii, a buletinelor informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Site-ul librariasfiosif.ro îşi rezervă dreptul de a putea modifica periodic termenii şi condiţiile, fără o notificare prealabilă.

Prin citirea acestor termeni şi utilizarea site-ului vă exprimaţi acordul ca, fără vreo notificare prealabilă, proprietarii site-ului să poată şterge, arhiva sau adăuga informaţii, ori întrerupe activităţi pe site. Pentru referirile la alte site-uri, nu garantăm şi nu confirmăm informaţiile pe care le veţi găsi pe site-urile respective.

 

Obligațiile dumneavoastră de identificare

În utilizarea serviciilor oferite de site-ul nostru, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, pentru a asigura livrarea corectă şi la timp a comenzii. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să anulăm sau să amânăm comanda, pe perioadă determinată sau nedeterminată,  până la obţinerea tuturor informaţiilor necesare.

Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi imediat. În caz contrar, vom înţelege că aţi acceptat detaliile comenzii aşa cum rezultă acestea din datele specificate pe site (preţuri, produse, date de livrare sau facturare etc.) şi vom face expediţia ca atare.

 

Achitarea cheltuielilor de transport

Clientul va achita taxele de transport la primirea / ridicarea comenzii.

 

Condiții de returnare

Clienţii librariasfiosif.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.librariasfiosif.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris al returului.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.