Pentru orice comandă efectuată, cumpărătorul va achita costurile de transport la primirea produselor comandate.

Maria în aparițiile sale

Maria în aparițiile sale

Maria în aparițiile sale


ISBN: 978-606-728-134-7
Preț: 14.00 RON

Editura: Editura ARCB

Tema: Sfanta Maria

An apariție: 2022

Număr ediție curentă: 2022

An prima ediție: 1997

Număr pagini: 160

Număr volume: 1

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Tip copertă: necartonata

Recomandată pentru vârsta: Audiență generală

Tabel cronologic: Nu

Index: Nu

Note: Da

Bibliografie: Nu

Este aproape imposibil sa nu fi auzit niciodată cineva de locuri precum Lourdes, Fatima, Guadalupe – locuri renumite pentru că acolo ar fi apărut Maica Domnului, Sfânta Fecioară Maria. Dar cât știm, de fapt, despre aceste apariții? Ce să credem despre ele? Și, mai ales, cum le privește Biserica?

„Pe parcursul istoriei – se arată în Catehismul Bisericii Catolice, 67 – au existat revelații așa-zise «private», dintre care unele au fost recunoscute de autoritatea Bisericii. […] Rolul lor nu este de a «îmbunătăți» sau de a «completa» Revelația definitivă a lui Cristos, ci de a-i ajuta pe oameni să o trăiască mai viu într-o anumită perioadă a istoriei. Călăuzit de Magisteriul Bisericii, simțul credincioșilor
știe să discearnă și să primească ceea ce în aceste revelații constituie o chemare autentică a lui Cristos sau a sfinților Lui adresată Bisericii.”

Cât privește perioada anume a istoriei in care ne aflăm, perioadă caracterizată și de un mare număr de apariții mariane, Sfântul Părinte Papa Ioan Paul al II-lea spunea în discursul rostit la 2 iunie 1980 la UNESCO: „Suntem conștienți de un lucru: viitorul lumii e amenințat, grav amenințat, în ciuda intențiilor desigur nobile ale oamenilor de știință. Motive geopolitice, probleme economice de dimensiuni mondiale, conflicte teribile, orgolii naționale rănite, materialismul epocii noastre și decăderea valorilor morale au dus lumea la o situație de nesiguranță, la un echilibru fragil care riscă să fie distrus dintr-un moment în altul.”

În cartea Maria în aparițiile sale, reeditată postum, părintele și profesorul universitar Claudiu Dumea reunește 20 de prelegeri ținute pe tema celor mai cunoscute apariții ale Maicii Domnului (Loreto, Guadalupe, Lourdes, Fatima, Akita), subliniind actualitatea și semnificația fiecăreia pentru lumea zilelor noastre.